Piure de cartofi aromat

piure de cartofi aromat

Ingrediente:

– 1 kg cartofi;

– 2 capatani usturoi;

– 1 legatura marar;

– 100 ml lapte;

– 50 gr unt;

– 2 linguri ulei de masline;

– sare si piper alb.

 

Cartofii se curata, se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare pana cand sunt moi.

Se scurg si incep sa se paseze.

Intre timp usturoiul se curata, se piseaza marunt si se amesteca cu uleiul de masline.

Mararul se toaca foate marunt.

Laptele se pune la incalzit cu untul si se lasa pe foc pana cand untul este complet dizolvat.

In timp ce pasam cartofii adaugam amestecul de lapte, iar cand acesta este incorporat se adauga amestecul de ulei.

La final adaugam si mararul, saram si piperam dupa gust si servim.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. ionescu elena
    Răspunde -
  2. Mariana Musca
    Răspunde -
  3. Mihai Bujini
    Răspunde -
  4. liliana
    Răspunde -
  5. luminita
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


8 − = cinci

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>