Pizza cu ansoa

Pizza cu ansoa

Ingrediente:

– 225 gr faina;

– 120 gr unt;

– 1 lingura iaurt;

– 2 oua;

– 1 praf sare.

Umplutura:

– 200 gr ansoa la conserva;

– 150 gr parmezan;

– 2 cepe;

– 150 gr masline negre;

– 2 lingurite otet balsamic;

– cimbru uscat si proaspat;

– 200 gr sos rosii;

– piper.

 

Faina se cerne apoi se adauga ouale, untul, sarea si iaurtul. Framantam bine, apoi punem intr-o folie de aluminiu si dam la frigider 30 de minute.

Scoatem ansoa si lasam la scurs pe prosoape de hartie. Ceapa se taie solzisori, apoi se freaca cu sare si otet balsamic. Maslinele se scurg si se taie rondele, iar parmezanul se da pe razatoare.

Intindem aluatul si il asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Punem mai intai sosul de rosii, apoi restul ingredientelor.

Dam la cuptor, timp de 20-25 de minute.

Pofta buna!

 


loading...
Ultimele comentarii
  1. Parlea Ioan
    Răspunde -
  2. GORUN
    Răspunde -
  3. Daniella
    Răspunde -
  4. liliana
    Răspunde -
  5. tatomirescu nelly
    Răspunde -
  6. butnaru dorinel
    Răspunde -
  7. zaharescu
    Răspunde -
  8. ralu
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


1 + sase =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>