Pizza de post

pizza de post

Ingrediente:

– 400 gr faina;

– 3 linguri ulei;

– un praf sare;

– 25 gr drojdie;

– 200 ml apa;

– 2 lingurita zahar.

Umplutura:

– 1 ardei;

– 2 rosii;

– 100 gr masline;

– 100 gr porumb;

– 100 gr ciuperci;

– 4 linguri bulion de rosii;

– sare si piper.

Punem faina si sarea intr-un castron, facem o gaura in mijloc, apoi punem apa calduta si uleiul. Drojdia se freaca cu zaharul pana devine lochida, apoi se pune peste faina si se framanta pana se desprinde de pe degete. Lasam aluatul acoperit 30 de minute la dospit, apoi il intindem intr-o tava unsa cu putin ulei.

Legumele se taie marunt. Ungem aluatul cu bulion si imprastiem legumele pe toata suprafata aluatului. Dam la cuptor la 200C, pana se rumeneste deasupra. Se serveste imediat. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. mariana
    Răspunde -
  2. Ana
    Răspunde -
  3. luminita
    Răspunde -
  4. Lenus
    Răspunde -
  5. bursuc elena
    Răspunde -
  6. ionut
    Răspunde -
  7. buculei ecaterina
    Răspunde -
  8. Lpapa
    Răspunde -
  9. klara baranyai
    Răspunde -
  10. Popescu Victor
    Răspunde -
  11. Cristina
    Răspunde -
  12. Achim Gheorghe
    Răspunde -
  13. mihai
    Răspunde -
  14. Cojocaru
    Răspunde -
  15. margareta
    Răspunde -
  16. LACRA
    Răspunde -
  17. margareta
    Răspunde -
  18. Fanica
    Răspunde -
  19. Luciana
    Răspunde -
  20. Mocian Aegentina Rodica
    Răspunde -
  21. constantin
    Răspunde -
  22. stefania
    Răspunde -
  23. aida c.
    Răspunde -
  24. Mirel
    Răspunde -
  25. cornel
    Răspunde -
  26. simiorina
    Răspunde -
  27. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ 2 = sapte

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>