Pizza marina

pizza marina

Ingrediente:

– 250 gr faina;

– 2 linguri ulei de masline;

– 1 lingurita sare;

– 120 ml apa calduta;

– 1 plic drojdie uscata.

Umplutura:

– 400 gr ton in sos tomat;

– 1 ceapa rosie;

– 100 gr ciuperci;

– 100 gr masline negre fara samburi;

– 2 lingurite rozmarin;

– 1 ardei gras rosu;

– 100 gr cascaval.

 

Pregatim intai aluatul: amestecam toate ingredientele si lasam sa dospeasca 30 de minute.

Tonul se pune la scurs, insa nu se arunca sucul de rosii.

Aluatul il intindem si asezam in tava unsa cu putin ulei. Deasupra punem sucul de rosii de la ton, tonul, ardeiul gras taiat marunt, ciupercutele taiate felii, ceapa taiata fideluta si rozmarinul uscat.

Presaram si cascaval ras si dam la cuptor pentru 30-40 de minute.

Servim calda.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. nyari eduard
    Răspunde -
  2. Dana Mihai
    Răspunde -
  3. Daniela
    Răspunde -
  4. ely
    Răspunde -
  5. luminita
    Răspunde -
  6. tatomirescu nelly
    Răspunde -
  7. liliana
    Răspunde -
  8. BrightStar
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


× sapte = 28

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>