Pizza rustica

Pizza rustica

Ingrediente:

-350 gr faina integrala;

– 50 ml apa;

– 20 gr drojdie;

– 30 ml ulei;

– 1 praf sare.

Umplutura:

– 3 catei usturoi;

– 1 ceapa;

– 100 ml suc de rosii;

– 100 gr mozarella;

– 50 gr rucola;

– 100 gr masline negre fara samburi;

– 100 gr ciuperci;

– 1 ardei gras rosu;

– 100 gr piept de pui;

– sare si piper;

 

Faina se cerne si i se face o gaura in mijloc. Separat se amesteca drojdia cu putina apa calduta si se lasa 5 minute la dospit. Adaugam peste faina maiaua din drojdie, sarea, uleiul si framantam bine. Adaugam treptat si restul de apa calduta. Aluatul trebuie sa se desprinda de pe maini usor.

Punem aluatul intr-un bol, il acoperim si il lasam 30 de minute la dospit.

Intre timp pregatim ingredientele pentru umplutura: maslinele se felieaza, usturoiul se curata si se toaca marunt, apoi se amesteca cu sucul de rosii, ardeiul gras se taie felii, pieptul de pui se fierbe si se taie fasii mici, ciupercile se felieaza si mozarella se da pe razatoare.

Intindem aluatul si ungem cu sucul de rosii, apoi punem puiul, mozzarella si restul ingredientelor de mai sus.

Dam la cuptor pentru 20-25 de minute, la foc mediu.

Scoatem pizza si servim cu rucola proaspata deasupra.

Pofta buna!

 


loading...
Ultimele comentarii
  1. luminita
    Răspunde -
  2. Roza.
    Răspunde -
  3. GORUN
    Răspunde -
  4. Daniella
    Răspunde -
  5. tatomirescu nelly
    Răspunde -
  6. liliana
    Răspunde -
  7. butnaru dorinel
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


7 + doi =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>