Pizza turceasca vegetariana

pizza vegetariana utrceasca

Ingrediente:

– 60 ml ulei de masline;

– 2 catei de usturoi;

– 300 gr spanac;

– 1 lamaie;

– 1 cana mozarella;

– 1 ceasca branza feta;

– 1 paine rotunda turceasca.

Usturoiul se marunteste, spanacul la fel. Se pune la incins uleiul, se adauga usturoiul, spanacul, coaja rasa de la lamaie si jumatate din sucul de lamaie stors. Se tine pe foc pana cand spanacul este facut, apoi se lasa compozitia la racit si se scurge de zeama in exces.

Amestecul de spanac se intinde pe 1/2 din painea turceasca, se adauga sucul de lamaie ramas, si branzaturile deasupra, apoi se acopera cu cealalta jumatate de paine. Se inveleste in folie de copt. Pentru ca pizza sa fie subtire, se pune o tava grea deasupra, atunci cand sta in cuptor (timp de 10 minute la foc mic). Se serveste fierbinte, direct din cuptor. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. sorin
    Răspunde -
  2. Mirel
    Răspunde -
  3. MARC DELIA SIMONA
    Răspunde -
  4. toader-spiridon margareta
    Răspunde -
  5. Stefan Florentina Magdalena
    Răspunde -
  6. DOINA MARIANA
    Răspunde -
  7. Corina
    Răspunde -
  8. alex
    Răspunde -
  9. Minzat Elisabeta
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


× 9 = optsprezece

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>