Plachie de vinete

Plachie de vinete

Ingrediente:

– 4 vinete;

– 2 cepe;

– 4 rosii;

– 60 gr faina;

– 100 ml ulei de floarea soarelui;

– 7 catei usturoi;

– 1 legatura patrunjel;

– 2 ardei grasi;

– sare si piper.

 

Vinetele se spala, se taie felii, se sareaza si se lasa 50 de minute la scurs.

Se scurg, se dau prin faina si se prajesc in ulei.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei, alaturi de usturoiul pisat.

Se adauga ardeii tocati felii si rosiile curatate de pielita si taiate cubulete.

Lasi totul la fiert pana cand sosul scade.

Pui feliile de vinete pe farfurie, apoi torni sosul de legume.

Se poate servi atat calda, cat si rece.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. FLORI
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


patru − 2 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>