Placinta cu branza de vaci si spanac

placinta cu branza de vaci si spanac

Pentru preparare iti trebuie:

– 5 buc. oua

– 1 varf cutit sare

– 400 gr aluat foietaj

– 500 gr branza de vaci

– 300 gr spanac proaspat

– 200 gr cascaval ras

Instructiuni pentru preparare:

Spanacul curatat se spala bine si se pune la fiert in apa cu sare, se dau cateva clocote, pana se inmoaie bine cam 2-3 minute. Apoi se scurge bine, il tocam marunt, si il amestecam cu branza de vaci,cascavalul si cele 5 oua. Intr o tava(de preferinta rotunda)se intind 200 grame de aluat foietaj si deasupra intindem jumatate din spanacul amestecat cu branza ,cascaval si oua,apoi punem si celalalta jumatate de aluat ramas iar deasupra restul de spanac,oua,cascaval si branza. Se da la cuptor circa 45-50 min,pana ce se rumeneste bine deasupra Este o gustare bogata in calciu si fier,perfecta pentru copii dar si pentru cei mari:) Va doresc Pofta buna!.


loading...
Ultimele comentarii
  1. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


5 × = patruzeci cinci

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>