Placinta cu carne

Placinta cu carne

Ingrediente:
Cantitatile date sunt pentru 3 portii
4 foi placinta, 300g carne tocata, 1 ceapa, 4 catei usturoi, 2 oua, 50g pasta de rosii, patrunjel si busuioc proaspat, 100ml suc de rosii, 2 lingurite ulei de masline, 50g cascaval.

Mod de preparare:
Amestecati carnea cu ceapa si usturoiul tocate marunt, ouale, pasta de rosii si ierburile proaspete. Asezonati. Amestecati intr-un pahar sucul de rosii cu uleiul de masline. Intindeti 1 foaie in tava si ungeti-o cu suc de rosii si ulei. Adaugati inca o foaie si ungeti-o. Turnati jumatate din carne, deasupra puneti celelalte foi de placinta (ungeti-o pe fiecare in parte cu suc de rosii) si apoi restul de carne. Radeti cascaval si dati la cuptor pentru 30-35 de minute la 200 de grade. Foarte buna! Pofta s-aveti!


loading...
Ultimele comentarii
  1. paunoiu maria
    Răspunde -
  2. Veverita Pofticioasa
    Răspunde -
    • ImparteRetete
      Răspunde -
  3. Veverita Pofticioasa
    Răspunde -
    • vlad
      Răspunde -
  4. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


sapte × 1 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>