Placinta cu cascaval, carnaciori si pastrama

Placinta cu cascaval, carnaciori si pastrama

Ingrediente:

– 500 gr foi de placinta;

– 250 gr pastrama;

– 5 oua;

– 1 legatura marar;

– ulei de floarea soarelui;

– 250 gr carnaciori,

– 300 gr cascaval;

– 2 cepe;

– sare si piper.

 

Ceapa se toaca marunt, carnaciorii rondele, pastrama si cascavalul cubulete.

Amestecam toate ingredientele de mai sus cu 4 galbenusuri si mararul tocat marunt.

La final incorporezi si albusurile batute spuma si sarezi si piperezi dupa gust.

Pui o foaie de placinta intr-o tava tapetata cu hartie de copt, apoi umplutura si pe deasupra inca o parte din aluat.

Ungi cu galbenusul de ou ramas si dai la cuptor, la 180 de grade C, timp de 40 de minute.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. FLORI
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


4 + = doisprezece

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>