Placinta cu kaizer si andive

placinta

Ingrediente:

– 4 andive;

– 2 galbenusuri de ou;

– 60 ml lapte;

– 10 ml otet;

– 50 gr unt;

– 1 ou;

– 200 gr kaizer;

– 100 gr smantana;

– 5 gr praf de copt;

– 300 gr faina;

– sare si piper.

 

Amestecam faina cu 1 galbenus, sare, piper, praful de copt stins in otet si laptele.

Ungem o tava cu unt si tapetam cu aceasta compozitie fundul si marginile tavii.

Andivele se curata, se spala si se tin in apa clocotita 15 minute.

Le lasi apoi la racit, le tai bucatele si le presari peste aluat. Kaizerul se taie si el bucatele si se pune in tava.

Amesteci oul cu celalalt galbenus, sare, piper si smantana. Punem peste ingredientele din tava.

Dam la cuptorul incins, la 180 de grade, timp de 30-40 de minute.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. rodica miu
    Răspunde -
  2. luminita
    Răspunde -
  3. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


8 × = saisprezece

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>