Placinta cu miel si branza

placinta cu miel si urzici

Ingrediente:

–          1 kg aluat foietaj;

–          500 gr carne miel tocata;

–          100 gr unt;

–          500 gr urzici;

–          200 gr branza de burduf;

–          2 oua;

–          2 linguri ulei;

–          Sare si piper.

Urzicile se spala si se fierb in apa cu sare, iar cand sunt fierte se toc marunt. Se amesteca urzicile cu 50 gr unt si branza. Mielul se caleste in putin ulei, iar ouale se fierb tari si se taie rondele. Din foaia de aluat se taie 3 bucati de dimensiunea tavii. Se aseaza prima foaie de aluat, 1/3 din urzici, 1/3 din carne si cateva rondele de oua, apoi se ruleaza foaia. La fel procedam si cu celelalte 2 foi. Placintele rulate se pun intr-o tava unsa cu unt si se dau la cuptor 40-50 de minute. Se serveste usor calda. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. raluca
    Răspunde -
  2. Alina
    Răspunde -
  3. ea
    Răspunde -
  4. George
    Răspunde -
  5. Vallianatos
    Răspunde -
  6. Maria
    Răspunde -
  7. irina
    Răspunde -
  8. ionut
    Răspunde -
  9. Carmen
    Răspunde -
  10. ionut
    Răspunde -
  11. diana
    Răspunde -
  12. gheorghe steclaru
    Răspunde -
  13. diana
    Răspunde -
  14. Lili
    Răspunde -
  15. maria
    Răspunde -
  16. IOANA
    Răspunde -
  17. IOANA
    Răspunde -
  18. maria
    Răspunde -
  19. Dobrita Nitulescu
    Răspunde -
  20. Daniela
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


× 3 = noua

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>