Placinta cu spanac si ciuperci

placinta cu spanac si ciuperci

Ingrediente:

– 1 pachet foi de placinta;

– 1 kg ciuperci;

– 1 legatura marar si 1 legatura patrunjel;

– 1 kg spanac;

– ulei;

– sare si piper.

 

Spanacul se spala si se pune la fiert in apa cu sare pentru cateva minute. Se lasa apoi la scurs si se toaca marunt.

Ciupercile se spala, se curata si se taie felii, apoi se calesc in 2 linguri de ulei si se tin pe foc pana cand se evapora apa pe care o lasa acestea.

Incingem 3 linguri de ulei, apoi punem spanacul impreuna cu ciupercile, mararul si patrunjelul tocate marunt. Saram si piperam dupa gust si tinem totul pe foc 5 minute.

Ungem cu o lingura de ulei o tava, apoi punem jumatate de foi in tava, compozitia de spanac si restul de foi de placinta. Fiecare foaie de placinta va fi unsa cu putin ulei.

Da placinta la cuptor, la foc mediu, pentru 30 de minute.

Las-o putin la racit inainte de servire.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. dragomir petrica
    Răspunde -
  2. Nicole
    Răspunde -
  3. butnaru dorinel
    Răspunde -
  4. luminita
    Răspunde -
  5. secarea viorica
    Răspunde -
  6. butnaru dorinel
    Răspunde -
  7. secarea viorica
    Răspunde -
  8. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


1 × = unu

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>