Pricomigdale

pricomigdale

Ingrediente:

– 200 gr migdale macinate;

– 2 albusuri de oua;

– 200 gr zahar;

– un praf de sare.

Se amesteca albusurile cu migdalele si zaharul la bain marie pana cand zaharul este complet topit. Tava se tapeteaza cu hartie de copt, apoi se pun gramajoare la distanta de 2-3 cm. Dam tava la cuptor, la 180 C, 15-18 minute, pana se rumenesc putin. Se lasa la racit inainte de servire. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. nenu vergiliu
    Răspunde -
  2. miki
    Răspunde -
  3. constantin
    Răspunde -
  4. Silvia
    Răspunde -
  5. je
    Răspunde -
  6. Jules
    Răspunde -
  7. marculescu dana
    Răspunde -
  8. laurentiu
    Răspunde -
  9. Lenus
    Răspunde -
  10. anca
    Răspunde -
  11. Motanika
    Răspunde -
  12. Florin
    Răspunde -
  13. rozica
    Răspunde -
  14. simo
    Răspunde -
  15. catalin
    Răspunde -
  16. je
    Răspunde -
  17. Mirel
    Răspunde -
  18. dyuodcl
    Răspunde -
  19. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− 1 = trei

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>