Pui al limone

pui

Ingrediente:

– 700 gr piept de pui;

– 3 lamai;

– 1/2 legatura patrunjel;

– 1 ceapa alba;

– 300 ml vin alb;

– cimbrisor;

– 1 capatana usturoi;

– 2 oua;

– pesmet;

– ulei de floarea soarelui;

– sare si piper.

 

Puiul se spala si se taie felii subtiri.

Se trece apoi prin ou, prin pesmet si se prajeste in ulei. Crusta nu trebuie sa fie groasa, iar daca doriti puteti sari peste acest pas, gatind puiul pe grill.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in 2 linguri de ulei.

Se adauga apoi sucul de la lamai, usturoiul pisat, cimbrisor si vin alb.

Lasam sosul pe foc sa se ingroase putin.

Cu 5 minute inainte sa stingem focul adaugam si puiul in sos. Saram si piperam dupa gust.

Servim cu garnitura la alegere.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. luminita
    Răspunde -
  2. Mariana Musca
    Răspunde -
  3. Roza
    Răspunde -
  4. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


opt − = 1

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>