Pui cu alune la cuptor

pui cu alune la cuptor

Ingrediente:

– 1 pui intreg sau 16 aripioare;

– 1 lingura sare;

– un praf piper negru;

– 1/2 lingurita piper cayenne;

– 1 lingurita boia de ardei iute;

– 1 lingurita praf de usturoi;

– 1 lingurita oregano;

– 3-4 linguri de maioneza;

–  lingura mustar Dijon;

– ulei;

– 150 gr alune.

Puiul se portioneaza si se indeparteaza toata pielea. Alunele se zdrobesc cat mai marunt. Se amesteca alunele cu restul condimentelor, iar mustarul cu maioneza intr-un vas separat. Fiecare bucata de pui se da prin amestecul de maioneza, apoi prin amestecul de alune.

Puiul se aseaza intr-o tava de cuptor, captusita cu hartie de copt, si se stropeste cu cateva picaturi de ulei. Se da tava la cuptor, pentru 60 de minute, la 180 grade C. Se serveste fierbinte, alaturi de o garnitura la alegere. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. sorin
    Răspunde -
  2. Neagu Rodica
    Răspunde -
  3. Stefan Florentina Magdalena
    Răspunde -
  4. Ioana
    Răspunde -
  5. Mirel
    Răspunde -
  6. Name
    Răspunde -
  7. bocse
    Răspunde -
  8. toader-spiridon margareta
    Răspunde -
  9. DOINA MARIANA
    Răspunde -
  10. ewa savitchi
    Răspunde -
  11. elena.dobrin
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− unu = 0

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>