Pui cu portocale si morcov

Pui cu portocale si morcov

Ingrediente:

– 1 kg pulpe de pui;

– 2 banane;

– 2 rosii;

– 1/2 lingurita rozmarin;

– 3 morcovi;

– 3 portocale;

– 1/2 lingurita oregano;

– 2 linguri miere.

 

Pulpele le fierbi 30 de minute in apa cu sare.

Intre timp pui in blender bananele, rosiile decojite, morovii curatati, 2 portocale decojite, mierea si plantele aromatice.

Trebuie sa obtii un fel de sos, in care pui pulpele.

Lasi 30 de minute la marinat, apoi dai la cuptor, la 180 de grade C, timp de 20 de minute.

Servesti pulpele cu sos alaturi de o garnitura la alegere.

Ca decor poti folosi portocala ramasa.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


2 + doi =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>