Pui cu sos de nuci

Pui cu sos de nuci

Ingrediente:

– 4 piepturi de pui;

– 3 linguri mustar;

– 80 gr nuci;

– 1 lingura unt;

– 3 linguri ulei de masline;

– 3 linguri miere;

– 50 gr smantana;

– orez pentru servit.

– sare si piper.

 

Carnea se condimenteaza cu sare si piper si se frige 5 minute in tigaie.

Sosul se prepara astfel: se amesteca mustarul cu mierea, apoi se adauga nucila maruntite, untul si smantana.

Se pune sosul pe foc, timp de 5 minute, cat sa se lege putin.

Puiul se serveste cu sos deasupra, langa garnitura de orez.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


trei × 8 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>