Pui cu telina si ciuperci

Pui cu telina si ciuperci

Ingrediente:

– 1 kg pui;

– 300 gr ciuperci;

– 2 linguri unt;

– 2 galbenusuri de ou;

– 1 legatura marar;

– 2 teline mici;

– 1 fir praz;

– 150 ml ulei de floarea soarelui;

– 100 gr smantana;

– sare si piper.

 

Telina se curata, se spala si se taie bucatele nu foarte mici.

Prazul se curata si el, se taie rondele si se opareste.

Ciupercile se curata, se taie pe jumatate si se oparesc in apa cu sare.

Puiul se toaca dupa preferinte si se caleste in unt.

Se adauga legumele si o cana cu apa fierbinte.

Se lasa la fiert pana cand scade sosul.

Condimentam dupa gust.

Separat se amesteca galbenusurile cu smantana si 6-7 linguri de sos fierbinte din tava.

Cand servesti, stropesti puiul cu acest sos si presari marar maruntit.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


noua + 4 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>