Pui cu verdeturi de primavara

Pui cu verdeturi de primavara

Ingrediente:

– 300 gr copane de pui;

– 200 gr untisor;

– spanac;

– 2 legaturi ceapa;

– 1 legatura marar;

– 1 linguria bulion de rosii;

– 100 ml ulei de floarea soarelui;

– 300 gr piept de pui;

– stevie;

– macris;

– 2 legatura usturoi verde;

– 1 legatura patrunjel;

– 1 lamaie;

– sare si piper.

 

Carnea se spala si se pune la fiert 25 de minute, in apa cu sare.

Se scurge bine, se curata de piele si se taie fasii.

Spanacul, macrisul, untisorul si stevia se curata si se oparesc separat.

Cand sunt gata se toaca nu foarte marunt.

Pui ulei la incins, calesti carnea, apoi adaugi ceapa si usturoiul tocate marunt si restul verdeturilor.

Adaugi putina apa si lasi la inabusit 10 minute.

Daca apa scade prea mult poti sa mai adaugi.

La final se adauga bulionul dizolvat in putina apa, mararul si patrunjelul.

Acresti mancarea cu zeama de lameie si condimentezi dupa gust.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− doi = 5

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>