Pui in sos alb

Pui in sos alb

Ingrediente:

– 400 gr piept de pui;

– 1 legatura marar;

– 3 linguri ulei;

– 1 legatura patrunjel.

Sos:

– 30 gr faina;

– 400 ml smantana de gatit;

– 4 galbenusuri;

– 60 gr unt;

– 500 ml supa de pui;

– 2 linguri suc de lamaie.

 

Pieptul de pui se felieaza si se pune la calit in ulei incins. Dupa cateva minute dam puiul de pe foc.

Intr-un alt vas, mai mare, se topeste margarina, se adauga faina si smantana de gatit. Amestecam bine, apoi adaugam supa de pui. Lasam la fiert pana cand sosul se ingroasa putin.

Separat, amestecam galbenusurile cu sucul de lamaie, apoi il adaugam treptat in sosul de smantana.

Adaugam apoi carnea in sos, si dam totul la cuptor, pentru 10-15 minute.

Servim cu marar si patrunjel tocat deasupra.

Pofta buna!

 


loading...
Ultimele comentarii
  1. luminita
    Răspunde -
  2. GORUN
    Răspunde -
  3. Daniella
    Răspunde -
  4. gabriela
    Răspunde -
  5. tatomirescu nelly
    Răspunde -
  6. Parvan Claudiu
    Răspunde -
  7. liliana
    Răspunde -
  8. butnaru dorinel
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


4 − unu =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>