Pui indian cu iaurt

Pui indian cu iaurt

Un piept de pui sau 4 ciocanele dezosate se taie fasii si se pun intr-o tigaie cu un cubulet de unt sarat; se adauga o ceapa mica tocata, un ardei capia fasii si 2 ciuperci mari tocate. Cand devin aramii se adauga o ceasca de apa calda si se lasa pana se intrepatrund bine. Se stinge focul si se adauga contimentele, care dau nota de clasa la aceasta mancare: o jumatate de lingurita de curry, chimen pisat, un catel de usturoi pisat, patrunjel verde tocat si sare. Cand se raceste un pic se adauga 200 g iaurt natural ( eu am preferat cu 10% grasime, dar se poate de orice fel ). Se serveste cu mamaliguta. Pofta buna !


loading...
Ultimele comentarii
  1. Nu comteaza
    Răspunde -
  2. Mirel
    Răspunde -
  3. claudia
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


6 + = unsprezece

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>