Pui provencal

Pui provencal

Ingrediente:

– 8 ciocanele de pui;

– 3 rosii;

– 1 ardei gras verde si unul rosu;

– 2 catei usturoi;

– 200 ml apa;

– 1-2 frunze dafin;

– 2 cepe;

– 200 gr masline negre fara samburi;

– 4 linguri ulei de floarea soarelui;

– cimbru;

– sare si piper.

Ciocanelele se condimenteaza cu cimbru, sare si piper, apoi se rumenesc  in uleiul incins.

Adaugam ceapa tocata marunt, ardeii taiati fasii si usturoiul maruntit.

Dupa 5 minute adaugam rosiile decojite si taiate cubulete, maslinele, dafinul si apa.

Acoperim tigaia cu un capac si lasam la fiert 30 de minute.

Servim imediat, cu garnitura la alegere.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


opt × 9 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>