Pui yassa

Pui yassa

Ingrediente:

– 1 pui;

– 3 cepe;

– otet;

– 4 lamai;

– 1 ardei iute;

– 6 linguri ulei de arahide;

– sare si piper.

 

Puiul se dezoseaza si se bat bucatile de carne pentru a le fragezi.

Amesteci zeama de lamaie cu aceeasi cantitate de otet, ardeiul tocat marunt si cu 2 linguri ulei de arahide.

Lasi puiul la marinat in acest amestec 12 ore.

A doua zi calesti ceapa in restul de ulei, pui si bucatile de pui, iar dupa ce s-au rumenit putin pe toate patile adaugi marinata si apa cat sa acopere puiul.

Lasi la fiert 20-25 de minute, pana cand carnea este patrunsa bine.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


sapte − 2 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>