Pulpe de pui cu dulceata de rodie

Pulpe de pui cu dulceata de rodie

Ingrediente:

– 4 pulpe de pui;

– 1 rodie;

– 100 gr zahar;

– 1 ardei iute;

– 10 boabe piper;

– 50 ml ulei de masline;

– 100 ml vin rosu;

– 1 lingurita condimente pentru pui.

 

Pulpele se spala bine si se condimenteaza cu condimentele pentru pui.

Ardeiul se toaca marunt, rodia se curata.

Punem rodia cu zaharul pe foc pana cand se leaga, apoi se lasa dulceata la racit.

Se rumenesc pulpele in ulei, cam 2-3 minute pe fiecare parte, apoi se pun intr-o tava.

Adaugam vinul, ardeiul iute, dulceata si boabele de piper, apoi dam totul la cuptor, la 180 de grade C, pentru 30-40 de minute.

Servim imediat.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. klara Baranyai
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ noua = 12

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>