Rata cu ananas

rata cu ananas

Ingrediente:

– 1 piept rata;

– 200 ml vin alb;

– zeama de la 1 limeta;

– cateva boabe de piper rosu;

– rozmarin, ghimbir, tarhon si chilli dupa gust;

– 1 ananas;

– 1 lingura miere de albine;

– 1 lingura sos de soia.

Pieptul de rata se cresteaza si se condimenteaza bine. Se incinge o tigaie si se va praji rata cu pielita in jos la inceput, cate 5 minute pe fiecare parte, adaugand treptat si sosul de soia. Lasam putin la racit, apoi taiem pieptul in bucati mai mici.

Ananasul se curata si se taie tot in cuburi mici. Se prajeste intr-o cratita pana cand se caramelizeaza, se stinge cu vin si se adauga mierea si zeama de limeta. Lasam pe foc pana prinde consistenta unui sos, apoi punem bucatile de rata si mai lasam 2-3 minute. Se serveste imediat cu garnitura. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. gabriela voloaca
    Răspunde -
  2. Lenus
    Răspunde -
  3. aurel negrila
    Răspunde -
  4. Andi
    Răspunde -
  5. ella
    Răspunde -
  6. ella
    Răspunde -
  7. BiA
    Răspunde -
  8. Fanica
    Răspunde -
  9. Fanica
    Răspunde -
  10. luminita
    Răspunde -
  11. ionut
    Răspunde -
  12. Motanika
    Răspunde -
  13. buculei ecaterina
    Răspunde -
  14. gabrielaszabo
    Răspunde -
  15. alex
    Răspunde -
  16. Maria
    Răspunde -
  17. laura
    Răspunde -
  18. Mirel
    Răspunde -
  19. stefania
    Răspunde -
  20. luminita
    Răspunde -
  21. mihai
    Răspunde -
  22. je
    Răspunde -
  23. Gabi
    Răspunde -
  24. Popescu Victor
    Răspunde -
  25. buculei ecaterina
    Răspunde -
  26. Florin
    Răspunde -
  27. cristian
    Răspunde -
  28. buzas monica
    Răspunde -
  29. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -
  30. costache
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


9 − = doi

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>