Reteta de sos Gravy

Reteta de sos Gravy

Ingrediente:

750 ml supa de pui

250 ml vin rosu

150 ml unt

40 g faina,

oregano

cimbru

rozmarin

sare

piper

 

Sosul Gravy nu este deloc atat de greu de preparat si este indicat sa-l consumi alaturi de piure, grill sau orice ti se pare ca se potriveste.

Intai, pui untul si faina intr-un vas ca sa se caleasca, insa ai grija ca faina sa nu capete o culoare spre maro.

In acest timp, pui la fiert supa de pui impreuna cu toate condimentele si le lasi sa fiarba pana cand ating punctul maxim de fierbere, fara sa dea in clocot.

Atunci cand faina si untul s-au omogenizat, adauga treptat lichidul amestecand continuu.

Lasa oala sa fiarba pana se ingroasa putin, acest sos trebuind sa aiba o consistenta subtire.

Ia oala de pe foc atunci cand consideri ca este gata, si serveste-l alaturi de diferite preparate!

Delicios!


loading...
Ultimele comentarii
  1. nyari eduard
    Răspunde -
  2. pogurschi cornel
    Răspunde -
  3. luminita
    Răspunde -
  4. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -
  5. Daniela
    Răspunde -
  6. costache
    Răspunde -
  7. Doru
    Răspunde -
  8. florin
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− 1 = doi

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>