Risotto cu leurda si mazare

risotto

Ingrediente:

– 40 gr unt;

– 200 gr orez;

– 500 ml supa de legume sau de pui;

– 1 legatura leurda;

– 2 fire de ceapa verde;

– 1/2 cana vin alb;

– 50 gr parmezan (optional);

– 100 gr mazare verde;

– sare si piper.

Topim jumatate din cantitatea de unt intr-o oala si sotam putin ceapa verde tocata marunt. Adaugam apoi orezul, lasam cateva minute pe foc, apoi punem vinul si aducem la fierbere. Supa de legume se adauga treptat, pe masura ce orezul o absoarbe.

Se adauga si mazarea verde, apoi restul de unt si condimente. Cu 2 minute inainte sa stingem focul adaugam leurda tocata marunt. Oprim focul si punem capacul timp de 5 minute. Servim imediat cu parmezan ras deasupra. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. marius
    Răspunde -
  2. neculae georgeta
    Răspunde -
  3. Dincă Ion
    Răspunde -
  4. iosub margareta
    Răspunde -
  5. Florin
    Răspunde -
  6. Radu
    Răspunde -
  7. Lupu Nelu
    Răspunde -
  8. monika
    Răspunde -
  9. liviu
    Răspunde -
  10. liviu
    Răspunde -
  11. justinian
    Răspunde -
  12. ioana
    Răspunde -
  13. pogurschi cornel
    Răspunde -
  14. justinian
    Răspunde -
  15. Anica Bucataru
    Răspunde -
  16. dana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− 1 = cinci

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>