Rosii umplute cu peste

rosii umplute cu peste

Ingrediente:

– 4 rosii;

– 1 ceapa alba;

– 1 lingura smantana;

– 1 conserva ton in suc propriu;

– 2 catei usturoi;

– putin patrunjel;

– sare si piper.

 

Rosiilor li se taie un capacel si se scobesc inauntru.  Tonul se lasa la scurs.

Amestecam pestele cu ceapa si usturoiul tocate foarte marunt. Adaugam si smantana si condimentam dupa gust.

Umplem fiecare rosie cu umplutura cu peste si lasam la frigider 30 de minute inainte de servire.

Servim cu patrunjel proaspat tocat deasupra.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. nyari eduard
    Răspunde -
  2. Dana Mihai
    Răspunde -
  3. Daniela
    Răspunde -
  4. ely
    Răspunde -
  5. luminita
    Răspunde -
  6. Ciprian
    Răspunde -
  7. Dana Mihai
    Răspunde -
  8. Fanica
    Răspunde -
  9. tatomirescu nelly
    Răspunde -
  10. mota
    Răspunde -
  11. liliana
    Răspunde -
  12. Dana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− 2 = patru

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>