Rulada cu inghetata de capsuni

Rulada cu inghetata de capsuni

Ingrediente:

– 3 oua;

– 30 gr unt;

– 20 ml apa;

– 10 gr praf de copt;

– 70 gr zahar pudra;

– 1 plic zahar vanilinat;

– 90 gr faina;

– 800 gr inghetata de capsuni;

– 250 gr capsuni.

 

Albusurile se bat spuma, iar galbenusurile se freaca cu zaharul pudra si cel vanilinat.

Amestecam apoi cele doua compozitii.

Untul se freaca cu mizerul si se incorporeza si acesta in aluat.

Adaugam faina si praful de copt.

Tapetam o tava cu hartie de copt si punem aluatul in strat subtire.

Dam la cuptor, la 200 de grade C, timp de 10 minute.

Scoatem foaia de la cuptor si o asezam pe un prosop umed, apoi o rulam cat inca este calda.

Inghetata se lasa la dezghetat, cand cand se poate intinde, apoi se amesteca cu cateva capsuni tocate marunt.

Se desface foaia de aluat, se intinde inghetata, apoi se ruleaza la loc.

Ornam cu capsuni si servim imediat.

Putem pastra rulada la congelator, iar cand dorim sa o servim o lasam 10 minute la temperatura camerei.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


cinci × 5 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>