Rulada cu marmelada si nuci

Rulada cu marmelada si nuci

Ingrediente:

– 3 pahare faina;

– 6 linguri unt;

– 1 lingura otet;

– 20 gr nuci;

– 1 pahar ceai de plante concentrat;

– 6 linguri zahar;

– 250 gr marmelada;

– 1 varf de cutit de bicarbonat de sodiu.

 

Se amesteca faina cu ceaiul, otetul, bicarbonatul si zaharul, iar la final untul.

Se framanta bine si se lasa aluatul la odihnit 30 de minute.

Se imparte in 2 si se intinde.

Marmelada se amesteca cu 2-3 linguri de apa calda, apoi cu nucile tocate marunt.

Impartim marmelada peste cele doi foi, pe care le rulam si le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Dai la cuptor, la 180 de grade C, timp de 30-40 de minute.

Lasi sa se raceasca si presari deasupra zahar pudra, daca doresti.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. FLORI
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


opt − 2 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>