Rulada cu mere

Rulada cu mere

Pentru blat vom folosi: 6 oua, 6 linguri de faina, 6 linguri zahar, 3 linguri de ulei, un varf de cutit de praf de copt, 1 esenta de vanilie. Iar pentru umplutura vom folosi: 5 mere mai mari, 2 linguri de zahar, 1 lingura de gris si de scortisoara.

Mod de preparare: Ouale se separa. Galbenusurile se freaca cu uleiul si esenta de vanilie si se pun peste albusurile batute spuma impreuna cu zaharul.
Apoi se adauga faina si praful de copt nestins. Se adauga la copt 15-20 min la foc mediu intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Dupa ce se scoate din cuptor, se ruleaza blatul si se mentine asa cateva minute dupa care se desface cu grija si se intinde compozitia cu mere calduta. Se ruleaza cu grija inlaturand, totodata, hartia de copt si ajutandu-ne cu aceasta. Se portioneaza dupa ce s-a racit.


loading...
Ultimele comentarii
  1. adina
    Răspunde -
  2. florin
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


noua − 3 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>