Rulada cu varza

Rulada cu varza

Ingrediente:

– 1 varza alba;

– 100 gr cascaval de post;

– 2 linguri ulei de masline;

– 1 legatura patrunjel;

– 500 gr cartofi;

– 75 gr margarina;

– 1/2 lingurita bicarbonat;

– 2 linguri pesmet;

– sare si piper.

 

Cartofii se curata, se spala si se fierb in apa cu sare.

Faci apoi un piure in care adaugi 25 gr margarina si uleiul de masline.

Cascavalul se da pe razatoare, iar verdeata se toaca fin.

Cand piureul este rece se amesteca cu jumatate din cantitatea de cascaval si verdeata, sare si piper dupa gust.

Varza se desface in foi, care se oparesc in apa cu bicarbonat de sodiu.

Pui pe fiecare foaie de varza o lingura din compozitia cu cartofi.

Impachetezi ca pentru sarmale.

Tapetezi un vas termorezistent cu 25 gr margarina si o lingura pesmet.
Pui rulourile, apoi deasupra restul de margarina, cascavalul si pesmetul ramas.

Dai la cuptor, la 180 de grade C, pentru 15 minute.

Servesti rulada fierbinte, cu verdeata deasupra.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


noua − = 2

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>