Rulada de cacao cu capsuni

rulada de cacao cu capsuni

Ingrediente:

Blat:

– 6 oua;

– 4 linguri faina;

– 2 linguri cacao;

– 6 linguri green sugar.

Umplutura:

– 300 gr capsuni;

– 200 gr crema de branza dulce tip mascarpone;

– 6 lingurite green sugat.

 

Pregatim intai blatul: albusurile se mixeaa pana se obtine o spuma tare.

Galbenusurile se freaca cu zaharul, apoi se pu la bain marie, pana cand totul se transforma intr-o crema.

Amestecam usor albusurile cu crema de galbenusuri, apoi adaugam faina si cacaoa.

Tapetam o tava de cuptor cu hartie de copt, apoi punem aluatul si intindem cu o lingura sau cutit sa fie intins uniform peste tot.

Dam la cuptorul incins, la 180 de grade C, timp de 10-15 minute.

Imediat cum ai scos blatul din cuptor, rastoarna-l cu fata in jos pe un fund de lemn si ruleaza-l strans. Trebuie sa se raceasca in aceasta forma.

Intre timp se pregateste si crema: branza dulce se amesteca cu capsunile taiate marunt. La final se adauga si zaharul si se mai amesteca putin.

Se intinde din nou blatul, se pune umplutura, apoi se ruleaza din nou.

Dam la rece pana la servire.

Se poate pudra cu putin zahar deasupra.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. luminita
    Răspunde -
  2. Mariana Musca
    Răspunde -
  3. Olga
    Răspunde -
  4. liliana
    Răspunde -
  5. gabriela
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


8 − = sase

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>