Rulada de cartofi cu ciuperci si carne tocata

Rulada de cartofi cu ciuperci si carne tocata

Ingrediente:

– 600 gr cartofi;

– 4 oua;

– 300 gr carne tocata la alegere;

– 300 gr ciuperci;

– condimente dupa gust: coriandru, busuioc, oregano, dafin, maghiran;

– 1 galbenus de ou;

– 100 gr branza de vaci;

– 2 linguri pesmet;

– 2 cepe;

– 1 legatura patrunjel;

– 50 ml ulei de floarea soarelui;

– sare si piper.

 

Cartofii se curata, se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare.

Faci apoi un piure din cartofi pe care il amesteci cu branza rasa, 1 ou si pesmetul.

In ulei caleste ceapa tocata, apoi adaugi carnea si lasi pe foc pana cand scade toata zeama.

Condimentezi dupa gust.

Ciupercile se calesc in suc propriu, apoi se amesteca cu verdeata si 1 ou.

Pui pe o folie de plastic piureul, pe care il intinzi intr-o foaie groasa de 1.5 cm.

Pui carnea, apoi ciupercile si rulezi cu ajutorul foliei.

Rulada astfel formata se pune intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt.

Deasupra ungi cu galbenus si dai la cuptor, la 180 de grade C, timp de 30 de minute.

Rulada se poate servi atat calda, cat si rece.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


9 × opt =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>