Rulada de orez cu carne de pui

Rulada de orez cu carne de pui

Ingrediente:

– 1 cana orez;

– 1 ceapa;

– 2 ardei grasi colorati;

– 300 gr cascaval;

– 500 ml lapte;

– 2 bucati piept de pui;

– 1 ou;

– 1 pahar vin alb;

– 100 gr unt;

– sare si piper.

 

Orezul se fierbe in apa cu sare si se lasa la racit, respectiv scurs.

Oul se amesteca cu 2 linguri de cascaval ras si se unge o foaie de copt cu aceasta compozitie.

Pieptul de pui se taie felii subtiri, care se calesc.

Separat calesti si ceapa, apoi adaugi ardeii cubulete.

Cand legumele sunt semigatite se adauga vinul si se lasa pe fac pana cand scade sucul.

Iei de pe foc si pui in amestec cateva linguri de cascaval ras.

Pe foaia de copt intinzi orezul, apoi presari puiul si legumele. Rulezi bine cu ajutorul hartiei si dai la cuptor, la 180 de grade C, timp de 25-30 de minute.

Pregatesti si un sos: topesti untul, pui laptele si apoi 100 gr cascaval ras.

Amesteci pana se ingroasa, apoi condimentezi dupa gust.

Servesti rulada cu sosul fierbinte.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


doi × = 16

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>