Rulada de pui in foietaj

rulada de pui in foietaj

Ingrediente:

– 1 kg pui;

– 200 gr orez;

– 500 gr ceapa;

– 100 gr masline;

– 1 lingurita cimbru;

– 1 pachet aluat foietaj;

– 1 lingurita sare;

– 1 lingurita piper;

– 40 ml ulei;

– 2 oua;

– pantrunjel verde proaspat.

Carnea se curata de piele si se da prin masina de tocat. Se incinge putin ulei in care se rumeneste carnea (se scoate din ulei cand este putin rumenita). In acelasi ulei se caleste si ceapa tocata marunt, orezul (care a fost in prealabil fiert si scurs), patrunjelul si condimentele. Se amesteca apoi ceapa cu carnea de pui.

Maslinele se curata de samburi si se taie nu foarte marunt, apoi se adauga la compozitie impreuna cu ouale. Se pune umplutura in aluat, se ruleaza si se cresteaza din loc in loc. Dam la cuptorul incins timp de 30-40 de minute, la 200 de grade C. Se serveste rece sau calda. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Serpy
    Răspunde -
  2. Mirel
    Răspunde -
  3. Fanica
    Răspunde -
  4. lili
    Răspunde -
  5. Melania
    Răspunde -
  6. Lacra
    Răspunde -
  7. Mihai G DAC
    Răspunde -
  8. ionut
    Răspunde -
  9. Maria
    Răspunde -
  10. Daniel
    Răspunde -
  11. JUSTINIAN
    Răspunde -
  12. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


noua − = 3

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>