Rulou cu sunca si cascaval

rulou

Ingrediente:

– 2 oua;

– 100 ml lapte;

– 3 linguri ulei de floarea soarelui;

– 8 felii de cascaval;

– 2 linguri porumb fiert;

– 100 gr faina;

– 5 linguri apa minerala;

– 1 varf de cutit de sare;

– 1/2 legatura patrunjel;

– 8 felii sunca presata;

– 2 linguri otet balsamic.

 

Amestecam faina cu ouale, sarea, laptele si apa minerala.

Lasi la odihnit 10 minute aluatul, apoi coci 4-5 clatite, intr-o tigaie neaderenta unsa cu putin ulei.

Porumbul fiert se lasa la scurt, iar patrunjelul se toaca marunt.

Punem mai intai o felie de sunca, una de cascaval, apoi amestecul de porumb cu patrunjel, inca o felie de sunca si una de cascaval (aceasta ar trebui sa fie umplutura pentru fiecare clatita in parte).

Stropim cu cateva picaturi de otet balsamic si servim imediat.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. luminita
    Răspunde -
  2. Mariana Musca
    Răspunde -
  3. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− unu = 5

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>