Rulouri cu telemea la gratar

rulou

Ingrediente:

– 500 gr piept de pui;

– 1 ou;

– 2 lingurite marar;

– 1 felie de paine inmuiata in cateva linguri de lapte;

– usturoi;

– 1 cartof crud dat pe razatoare;

– 200 gr telemea de capra rasa;

– 1 ceapa;

– 175 gr smantana;

– sare si piper.

 

Pieptul de pui se da prin masina de tocat si se amesteca cu usturoiul pisat, cartoful, oul, painea inmuiata si stoarsa, sare si piper.

Telemeua se freaca cu marar, ceapa tocata marunt si smantana.

Se intinde o foaie din compozitia de pui, apoi deasupra compozitia de telemea.

Rulezi, lasi 10 minute, apoi pui ruloul la prajit, pe gratarul incins.

Servesti cat inca este cald.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


opt − 6 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>