Salata bulgareasca

salata bulgareasca

Ingrediente:

-200 gr telemea de vaca;

– 4-5 rosii;

– 200 gr sunca presata;

– 4 castraveti;

– 3-4 oua;

– 2 cepe;

– 1 pumn de masline;

– ulei, sare si piper.

Ouale se fierb timp de 10 minute, pentru ca galbenusul sa fie tare, apoi se taie felii. Ceapa se taie cat mai subtire, sunca se taie fasii cat degetul, castravetii se taie rondele, iar rosiile in sferturi (daca rosiile sunt mari se taie mai mic). Din ingredientele de mai sus ies 3-4 portii. Se ia fie un castron mare, fie 3-4 castroane mai mici si se aseaza ingredientele in urmatoarea ordine: rosii, castraveti, ceapa, sunca, rondele de ou, iar pe deasupra presaram telemeaua rasa si cateva masline. Se asezoneaza cu ulei, sare si piper, dupa gust. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. IONICHI GABRIEL
    Răspunde -
  2. ienciulucia@yahoo.com
    Răspunde -
  3. elena
    Răspunde -
  4. damior
    Răspunde -
  5. Fanica
    Răspunde -
  6. Stefan Florentina Magdalena
    Răspunde -
  7. mariana
    Răspunde -
  8. toader-spiridon margareta
    Răspunde -
  9. ionut
    Răspunde -
  10. gustoasa
    Răspunde -
  11. gheorghe steclaru
    Răspunde -
  12. mota
    Răspunde -
  13. gruia rares
    Răspunde -
  14. Lili
    Răspunde -
  15. Lumy
    Răspunde -
  16. Neagu Rodica
    Răspunde -
  17. Mihaiela
    Răspunde -
  18. lari
    Răspunde -
  19. cristina
    Răspunde -
  20. alina
    Răspunde -
  21. Mirel
    Răspunde -
  22. moldovan marcela
    Răspunde -
  23. elena dobrin
    Răspunde -
  24. costache
    Răspunde -
  25. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


sase − 1 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>