Salata calda cu sparanghel si ciuperci

salata calda cu sparanghel ci ciuperci

Ingrediente:

– 200 gr sparanghel;

– 200 gr ciuperci;

– 1 ceapa verde;

– 1 lingura de ulei;

– sare.

 

Sparanghelul se curata de tije, se pune la fiert in apa cu sare si se tine pe foc aproximativ 10-12 minute. Apoi se taie in bucati mai mici.

Ciupercile se taie feliute si se calesc in uleiul incins.

Amestecam sparanghelul cu ciupercile cat inca sunt calde si presaram ceapa verde deasupra.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. ele
    Răspunde -
  2. nyari eduard
    Răspunde -
  3. Elena
    Răspunde -
  4. negura
    Răspunde -
  5. zaharescu
    Răspunde -
  6. Constantin Patuleanu
    Răspunde -
  7. tatomirescu nelly
    Răspunde -
  8. jipa george
    Răspunde -
  9. Daniela
    Răspunde -
  10. liliana
    Răspunde -
  11. luminita
    Răspunde -
  12. Daniela
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


× cinci = 20

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>