Salata de andive si curmale

Salata de andive si curmale

Ingrediente:

– 2 andive;

– 10 curmale;

– 60 ml otet;

– 7 linguri ulei de masline;

– 1 ceapa rosie;

– 10 gr miez de nuca macinat;

– sare si piper.

 

Nucile se prajesc timp de 5 minute, intr-o tigaie fara ulei.

Ceapa si curmalele su toaca marunt si se pun in otet si ulei, timp de 15 minute.

Rupem foile mai mari de la andive, iar foile mici le tocam si le amestecam cu ceapa.

Saram si piperam dupa gust umplutura, apoi punem cate o lingura pe fiecare foaie de andiva.

Servesti imediat.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. FLORI
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


7 × = patruzeci doi

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>