Salata de anghinare cu portocala

Salata de anghinare cu portocala

Ingrediente:

– 200 gr inimi de anghinare din conserva;

– 1 lamaie;

– cateva boabe de coriandru;

– 2 portocale;

– 2 linguri ulei de masline;

– sare.

 

Lasi anghinarele la scurs 5 minute.

Portocalele le cureti de coaja si de pielita alba, apoi le tai dupa preferinte.

Amesteci anghinarele cu portcoala, apoi adaugi zeama de lamaie, uleiul de masline si sare dupa gust.

Amesteci bine si presari deasupra coriandru.

Servesti imediat.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


doi + 6 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>