Salata de boeuf cu ciuperci

salata de boeuf

1 borcan mic de ciuperci
4 cartofi mari
piept de pui
1/2 borcan de mazare
2 morcovi mari
4 castraveti murati
4 gogosari murati
maioneza

Cartofii se pun la fiert in coaja in apa cu sare, morcovii se pun la fiert separat cu pieptul de pui. Cand sunt gata, cartofii se curata de coaja cat sunt inca fierbinti si se taie cubulete. Morcovii si pieptul de pui se taie de asemenea cubulete, se pun toate intr-un castron, adaugam mazarea clatita sub jet de apa rece, ciuperciile clatite si taiate mai marunt, maioneza(2-3 linguri), sare, piper, castravetii si gogosarii taiati tot cubulete. Se amesteca totul bine si se lasa la rece. Se orneaza cu alte 2 linguri de maioneza, ou fiert, castraveti, gogosari, fiecare cum doreste!


loading...
Ultimele comentarii
  1. dana
    Răspunde -
  2. Auras
    Răspunde -
  3. elena dobrin3
    Răspunde -
  4. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


patru + = 7

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>