Salata de ciuperci coapte

Salata de ciuperci coapte

Ingrediente:

– 1 ceapa rosie;

– 1 kg ciuperci de padure;

– sos de soia;

– 4 fire cimbru verde;

– 1 lamaita;

– ulei de masline;

– sare si piper.

 

Ciupercile se curata, se pun intr-o tava, se stropesc cu putin ulei de masline si se dau la cuptor, la 180 de grade C, timp de 20 de minute.

Intre timp se stoarce lamaita si jumatate din coaja se da pe razatoare.

Ceapa se taie marunt, la fel si cimbrul.

Cand ciupercile sunt gata se taie dupa preferinte, apoi se amesteca cu restul ingredientelor.

Salata se poate servi atat calda, cat si rece.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


7 − = sase

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>