Salata de fasole

salata de fasole

Ingrediente:

–      300 g fasole;

–      1 morcov;

–      1 pastarnac;

–      2 cepe;

–      1 ardei gras;

–      ulei, otet;

–      sare, piper.

Se alege fasolea si se pune la fiert. Dupa ce a dat in clocot se scurge si se completeaza cu apa. Se adauga ceapa, morcovul, pastarnacul si ardeiul tocate marunt si se lasa sa fiarba.

Cand sunt aproape fierte se adauga sare, piper cimbru si tarhon si se mai da in unul doua clocote.

Cu o spumiera se scot boabele de fasole intr-un vas.

Se toaca ceapa fideluta, se asezoneaza cu sare si piper, ulei si otet dupa gust si se serveste. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. cornelia
    Răspunde -
  2. iulia
    Răspunde -
  3. Dobrita Nitulescu
    Răspunde -
  4. Codruta
    Răspunde -
  5. anna
    Răspunde -
  6. nyari eduard
    Răspunde -
  7. Daniela Enciu
    Răspunde -
  8. pogurschi cornel
    Răspunde -
  9. Filip Mihaela
    Răspunde -
  10. STELIADE
    Răspunde -
  11. luminita
    Răspunde -
  12. aida
    Răspunde -
  13. CRISTE ELISABETA
    Răspunde -
  14. carmen chilug
    Răspunde -
  15. georgeta ilie
    Răspunde -
  16. Dan
    Răspunde -
  17. florin
    Răspunde -
  18. elena.dobrin
    Răspunde -
  19. rachiteanu
    Răspunde -
  20. camelia ingrid wlezek
    Răspunde -
  21. Mihaela Oprean
    Răspunde -
  22. justinian
    Răspunde -
  23. stefan
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


9 − = cinci

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>