Salata de gogosari dulce-acrisoara

Salata de gogosari dulce-acrisoara

Ingrediente:

– 1.25 kg gogosari;

– 100 gr zahar;

– 1 aspirina;

– 1 foaie dafin;

-100 ml otet;

– 10 gr miere;

– 1 frunza telina;

– 100 gr hrean.

 

Gogosarii se spala, se curata de cotoare si de seminte si se taie fasii subtiri.

Amesteci otetul cu zaharul, mierea si dafinul si torni amestecul peste gogosari.

Dupa o ora se pune vasul pe foc si se lasa sa fiarba pana cand gogosarii isi schimba culoarea.

Scurgi apoi gogosarii si ii pui in borcane.

Aspirina se dizolva in lichidul in care au fiert gogosarii.

Hreanul se taie felii si se pun cateva felii in fiecare borcan.

Se toarna apoi lichidul pana se umplu borcanele.

Se inchid ermetic si se lasa la racit.

Depozitam in camara.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


unu + = 7

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>