Salata de mandarine si sparanghel

Salata de mandarine si sparanghel

Ingrediente:

– 250 gr sparanghel;

– 50 gr rucola;

– 2 linguri ulei de masline;

– 2 mandarine;

– 20 gr parmezan;

– 50 gr alune;

– 1 lingurita otet de vin;

– sare si piper.

 

Sparanghelul se fierbe in apa cu sare timp de 4-5 minute, dupa care se scurge, se trece printr-un jet de apa rece si se lasa intr-o sita.

Mandarinele se curata de coaja si se pielita alba.

Amesteci sparanghelul cu mandarinele si rucola.

Amesteci uleiul de masline cu otetul si il adaugi si pe acesta in salata.

Pe deasupra se presara parmezan ras si alunele taiate.

Servesti imediat.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


patru − = 2

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>