Salata de patrunjel

Salata de patrunjel

Ingrediente:

4 legaturi patrunjel

telina

1-2 salate verzi

o legatura ceapa verde

o legatura de usturoi verde

1 lg miere

sare

piper

suc de lamaie

hrean dat prin razatoare

200 ml de iaurt natural

 

Patrunjelul se spala foarte bine, dupa care se toaca marunt si se aseaza intr-un bol incapator.

Legatura de ceapa verde si cea de usturoi se spala si se marunteste cat de fin este posibil, apo se da telina prin razatoare si se freaca cu putina sare.

Intr- un vas, se aseaza apa calda, sucul de lamaie, iaurtul, condimentele si mierea si se toarna peste ingredientele din bol.

Poti presara hrean ras si amesteca, asta daca va place hreanul!

Savurati!


loading...
Ultimele comentarii
  1. mada
    Răspunde -
  2. Daniela
    Răspunde -
  3. nyari eduard
    Răspunde -
  4. Nicole
    Răspunde -
  5. pogurschi cornel
    Răspunde -
  6. luminita
    Răspunde -
  7. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -
  8. marculescu dana
    Răspunde -
  9. klara baranyai
    Răspunde -
  10. costache
    Răspunde -
  11. justinian
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


8 − = trei

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>