Salata de peste cu sfecla rosie

Salata de peste cu sfecla rosie

Ingrediente:

– 400 gr peste marinat;

– 2 gogosari;

– 2 linguri ulei de floarea soarelui;

– busuioc;

– 1 sfecla rosie;

– 1 lamaie;

– rozmarin;

– sare si piper.

 

Sfecla se pune la fiert in coaja, apoi se lasa la racit, se curata si se toaca marunt.

Pestele se curata de oase si se toaca marunt.

Gogosarii se toaca si ei marunt.

Amestecam toate ingredientele, apoi stropim cu zeama de lamaie si ulei de floarea soarelui.

Servim imediat.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


4 + = doisprezece

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>